Cercar en aquest blog

dijous, de maig 10

Activitats Variades en JClick

Bon dia a tots! Hui, en aquesta entrada, dirigida a vosaltres, els xiquets, vaig a possar-vos una selecció d'activitats feta per mi, a través de la pàgina xtec, i el programa JClick. Es tracta d'activitats variades per tal que vos entretingueu fent-les i així aprengau o reforceu diversos aspectes i capacitats al mateix temps.

Es tracta d'activitats interactives que es realitzen en l'ordinador, pense que són bastant entretingudes, i per tant, que vos van a agradar. Segur que si!

Únicament heu de punchar amb el ratolí en els següents títols, que són els títols de les diferents activitats, i posteriorment, en la imatge que vos apareixerà a la dreta. A continuació se vos obrirà una finestra, eixa serà la finestra dels exercicis, heu d'anar punchant en les diverses opcions i realitzar les activitats. Si per qualsevol motiu, no sabeu com funciona, podeu posar-me un comentari i vos contestaré encantat, o bé, podeu demanar ajuda als vostres pares o a la persona adulta amb la qual esteu, que seria molt recomanable.



- Estima la Música

- A New School for Peter

- La Terra: Passat i Present

- Les Plantes

- Els Dofins

- Els Dinosaures

- Ortografia i Gramàtica Catalana

- Juguem a Calcular

Si voleu realitzar més activitats com aquestes puncheu ací.

Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Algo que decir? =)