Cercar en aquest blog

dimarts, d’abril 24

La Meua Aula Digital

Bon dia a tots!

El tema que hui ens reuneix en aquest blog són les Aules Digitals. Supose que estareu farts de sentir aquestes paraules, tal vegada inclós vosaltres mateixos les haveu utilitzat, però, pot ser que no sapigau exactament que és un aula digital, mai heu vist cap ni sabeu com s'organitza, ni quines diferències té amb les aules normals, etc.

Bé, aquesta entrada, i en concret, el document pujat en calameo que voreu a continuació vos resoldrà els possibles dubtes que teniu.

Tot i això, es tracta d'un document on podem apreciar l'organització d'una aula digital i els recursos que s'utilitzen, a més, presenta alguns exercicis que ens permeten treballar aspectes bàsics sobre el funcionament d'un ordinador, consells per a cuidar el nostre ordinador i alguns trucs.

Per tant, es tracta d'un document idoni per a treballar amb els xiquets per tal que sàpiguen com va a ser la seua classe, quines mesures ha d'aplicar-se per tal de cuidar l'ordinador, com funciona, identificar els diversos elements que utilitzaran com el pendrive, la tarjeta SD, els ports USB, etc.



Davant de qualsevol dubte, deixeu un comentari i el contestaré encantant.

Gràcies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Algo que decir? =)