Cercar en aquest blog

dimecres, d’abril 18

A per les Wikis!

Una vegada ja sabem com funcionen i que són els Blogs, les Caceres del Tresor i les Web Quest, arriba el moment de centrar-nos en les Wikis.

Resulta un recurs bastant interesant ja que permet crear entre diverses persones un treball que a la fi, és per a tots. Per posar-vos un exemple clar, segur que la paraula wiki vos recorda alguna cosa... Wikipedia!

Si, Wikipedia és el resultat d'una Wiki que ha anat creixent gràcies a la col·laboració de moltísimes persones per tal d'arribar informació a totes les persones del món.

El següent power, pujat en Slideshare, ens acosta a les Wikis, ens explica que són, que suposen, quins usos li podem donar, etc.

Pense que és un power ben elaborat que compleix la seua funció, aconseguir que tots aquells que no sàpiguen el que és, ho descobreixen, i a més, sàpiguen que suposa, quins usos se li poden donar dins del camp de l'educació, com funciona, etc.

En definitiva, crec que es bastant interesant i clar ja que, quan jo no sabia que eren les Wikis, aquest power va ser el que vaig consultar.



Espere que siga útil!
Qualsevol dubte, ací em teniu!

Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Algo que decir? =)