Cercar en aquest blog

dilluns, d’abril 9

Mestre a Casa i Altres Recursos

Bon dia a tots!

Hui vaig a centrarme en algunes ferramentes que són útils tant per a pares i mestres com per a alumnes, ja que encara no havia mencionat cap eina per als més petits.

El centre d'aquesta nova entrada és "El mestre a casa", un portal que podem trobar en aquest mateix blogg o en la pàgina web d'educació de la Generalitat Valenciana.

Es tracta d'un portal que, de manera breu, posa a disposició de qualsevol, nombroses activitats de tot tipus i per a tot tipus d'alumne, és a dir, abarca totes les àrees i tots els cursos. A més, ofereix nombroses posibilitats i informació, així com relació i vinculació a altres webs i projectes.

Crec que es tracta, doncs, d'una bona eina que permet avançar als alumnes des de la seua pròpia casa o qualsevol altre lloc on disposen d'internet. Per tant, pense que és necessari que tinga un lloc en aquest blogg, tant per a que els alumnes el troben com per a que els pares o mestres sàpiguen que és i s'ho comuniquen als seus fills o alumnes.

Tot i això, "El mestre a casa" no és l'única pàgina web o portal que siga útil i beneficiós, sinó que trobem una àmplia gamma, entre els quals podem destacar:

CuervoBlanco
PequeLandia
TeruelTirwal

En aquestes tres direccions podem trobar multitud de pàgines i portals educatius destinats als xiquets per tal que l'aprenentatge no es limite al temps escolar, sinó que envolte tots els moments del xiquet.

Espere que vos siga útil!
Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Algo que decir? =)